fbpx

Trouwlocatie Scheveningen

Trouwlocatie Scheveningen nodig?

Bent u op zoek naar trouwlocatie Scheveningen? Wilt u graag een droombruiloft waarbij u het gevoel krijgt dat u in het buitenland bent? Onze trouwlocatie Scheveningen ligt aan het strand en heeft een geweldig uitzicht op zee. Een locatie die u niet snel tegen komt en nooit meer zult vergeten. Onze locatie is ook uniek omdat uw gasten gratis voor de deur kunnen parkeren, en dat middenin Scheveningen! Daarbij zijn wij ook nog eens uitgeroepen tot het leukste restaurant in de gemeente Den Haag. Wat wilt u nog meer!? Wij bieden u één van de mooiste trouwlocaties van Scheveningen aan voor een betaalbare prijs. Bij ons hoeft u geen extra kosten te maken omdat onze locatie aan het strand ligt. U hoeft bij ons geen extra kosten te maken omdat alle auto’s van de gasten te parkeren. Wij bieden u een betaalbare prijs aan omdat wij het belangrijk vinden dat het feest volledig naar uw wens is.

Trouwlocatie Scheveningen bij Oma Toos

Op zoek naar een centrale trouwlocatie Scheveningen? Oma Toos is een oer-Hollands concept waar u onder andere kunt genieten van grootmoeders gerechten zoals pannenkoeken, poffertjes en Oud Hollandse gerechten. Oma Toos is onze grootmoeder en een echte Hagenees. Lekker eten is bij Oma Toos met de paplepel ingegoten. Weet u de oer-Hollandse gerechten nog? Bij ons worden ze op de ouderwetse heerlijke manier bereid. Wij laten u graag kennis maken met onze geweldige recepten. Is dit niets voor u? Naast de Hollandse keuken maken wij ook verschillende buitenlandse gerechten. U kunt bij ons kiezen wat wij voor u zullen bereiden. Wij zijn gevestigd aan de tweede binnenhaven van Scheveningen met een schitterend uitzicht op de jachthaven. Bovendien zijn wij voorzien van een heerlijk zonneterras waar u de eerste zonnestralen kunt opvangen. Voor de kinderen is er een leuke kinderhoek waar zij zich goed zullen vermaken. Voor elk wat wils dus! Behalve dat ons restaurant een heerlijke plek is om een hapje te eten of te borrelen, beschikt het ook over een apart te huren etage, inclusief terras, voor (kinder)feesten en partijen. Genoeg keuze om uw trouwlocatie Scheveningen te organiseren.

Lunch en diner bij trouwlocatie Scheveningen

Wij zijn niet alleen een geweldige trouwlocatie Scheveningen, u kunt bij ons ook terecht voor zakelijke vergaderingen, congressen, ontbijt/lunch/diner en  bedrijfsfeesten. Inmiddels weten veel bedrijven ons te vinden en daar zijn wij enorm trots op. Wij hebben voor ieder gezelschap een geschikte ruimte tot onze beschikking. Wij bieden u een geschikte ruimte aan voor elke zakelijke gelegenheid. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen met betrekking tot een trouwfeest of zakelijke vergadering.  

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Direct reserveren?

[bookly-form category_id=”1″ service_id=”4″ staff_member_id=”3″ show_number_of_persons=”1″ hide=”categories,services,quantity,staff_members,date,week_days,time_range”]