fbpx

Trouwlocaties Den Haag

Trouwlocaties Den Haag nodig?

Bent u op zoek naar trouwlocaties Den Haag? Wilt u graag een unieke locatie aan het strand met uitzicht op zee? Dan bent u bij Oma Toos aan het juiste adres. Een van de mooiste trouwlocaties Den Haag vindt u hier aan de kust. U kunt niet alleen voor uw trouwfeest bij ons terecht maar wij zijn er ook voor uw verjaardag of een borrel. Onze locatie kunt u de hele dag afhuren zodat u er zeker van kunt zijn dat u met uw eigen gezelschap bent en andere gasten u niet zullen storen. Wij hebben verschillende gastheren en gastvrouwen die voor een perfect feest kunnen zorgen. Wilt u graag met onze gastheren en gastvrouwen in contact komen om samen met uw ceremoniemeesters te brainstormen? Dat snappen wij heel goed omdat onze medewerkers tot in detail weten wat er allemaal mogelijk is op onze locatie. Wij regelen dan ook graag een afspraak met alle betrokkenen zodat wij tips en versiermogelijkheden kunnen delen met elkaar.

Trouwlocaties Den Haag bij Oma Toos

Op zoek naar trouwlocaties Den Haag? Gastvrijheid en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel. U wordt als een vorst behandeld! Wij passen de locatie of catering zo aan dat deze volledig naar wens is. Wij vinden het belangrijk dat het uw feest wordt en doen onze uiterste best om het zo aangenaam mogelijk te maken. Wij hebben een fantastische catering en daarnaast zijn wij ook een kindvriendelijk restaurant. Zijn er kinderen in uw gezelschap? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden die er bij trouwlocatie in Den Haag zijn. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via Oma Toos uw dj, zanger en aankleding van de feestzaal te regelen. Uw feest wordt door ons tot in de puntjes geregeld! Wij zijn een van de beste trouwlocaties Den Haag.

Lunch en diner bij trouwlocaties Den Haag

Bij een geweldig feest hoort natuurlijk ook een fantastische catering. Ook dat kunnen wij voor u regelen! Wij hebben een eigen keuken waar u zowel voor de lunch als voor het diner terecht kunt. Onze locatie is in hartje Scheveningen maar toch kunt u bij ons gratis voor de deur parkeren. Het heeft veel voordelen om alles bij ons te regelen. De catering wordt volledig aan uw wensen aangepast. Wat vindt u lekker en wat wilt u liever niet geserveerd hebben?  Wij bieden u gerechten aan uit de Hollandse keuken maar wij verzorgen ook graag gerechten uit de buitenlandse keuken. Wij gaan graag met u in gesprek over alle mogelijkheden die er zijn bij de mooiste trouwlocatie in Den Haag.

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Direct reserveren?

[bookly-form category_id=”1″ service_id=”4″ staff_member_id=”3″ show_number_of_persons=”1″ hide=”categories,services,quantity,staff_members,date,week_days,time_range”]