fbpx

Vergadering Scheveningen

Vergadering Scheveningen organiseren?

Wilt u graag een vergadering Scheveningen organiseren? Wilt u graag de vergadering op een unieke en bijzondere locatie houden? Wij hebben de geschikte vergaderlocatie voor u in Scheveningen. Vergadering Scheveningen is nog nooit zo spectaculair geweest. Wij zijn gevestigd aan de tweede binnenhaven van Scheveningen met een schitterend uitzicht op de jachthaven. Wilt u tijdens het vergaderen even een pauze inlassen? Dan kunt u heerlijk een rondje lopen over de jachthaven. Hier kunt u uw hoofd leeg maken en daarna weer fris verder gaan met vergadering Scheveningen. Wij hebben een prachtig zonneterras waar u heerlijk kunt genieten van het uitzicht. Wij zijn niet alleen een locatie waar u vergadering Scheveningen kunt houden maar wij zijn ook het adres om een hapje te eten of na de vergadering een borrel te houden. U kunt ook een aparte etage huren waarbij catering mogelijk is.

Vergaderen op een unieke centrale locatie in Scheveningen!

Gaat u een vergadering Scheveningen organiseren? Wij zijn een oergezellig restaurant met vlotte en leuke personeelsleden die uw vergadering Scheveningen àfmaken. Wilt u tussendoor hapjes en drankjes geserveerd hebben? U kunt uw wensen aan ons doorgeven en wij zorgen ervoor dat uw vergadering volledig op rolletjes loopt. Behalve voor een vergaderruimte kunt u bij ons ook terecht om uw bedrijfsfeest te laten organiseren. Wilt u de vergadering feestelijk afsluiten met uitgebreide catering? Wij gaan graag met u in gesprek over alle mogelijkheden die er zijn. Wij bieden u een betaalbare vergaderruimte aan tegenover de mooie haven van Scheveningen. Ook al is onze locatie uniek toch kunt u gratis voor de deur parkeren.

Lunch en Diner bij Oma Toos

Oma Toos is veel meer dan een vergaderlocatie en feestlocatie. Bij ons kunt u ook heerlijk lunchen en dineren. Wij hebben een uitgebreide menukaart die steeds wisselt. Het enige dat niet wisselt zijn de kwaliteitsgerechten. Bij ons wordt alles op de manier van Oma Toos bereidt en dit maakt onze gerechten zo speciaal. Wij zijn een kindvriendelijk restaurant waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Daarnaast zijn wij in 2018 officieel uitgeroepen tot het leukste restaurant in de gemeente Den Haag. Kom snel kijken en proeven en ontdek waarom wij het leukste restaurant zijn!

Interesse in vergadering Scheveningen?
Wilt u graag meer informatie ontvangen over wat er allemaal mogelijk is? Voor alle vragen omtrent vergadering Scheveningen kunt u bij ons terecht. Er is altijd een werknemer aanwezig die u graag te woord staat. Zet u de vragen liever op de mail? Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur alle antwoorden op uw vragen ontvangen heeft.

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Direct reserveren?

[bookly-form category_id=”1″ service_id=”4″ staff_member_id=”3″ show_number_of_persons=”1″ hide=”categories,services,quantity,staff_members,date,week_days,time_range”]