fbpx

Vergaderlocatie Den Haag

Vergaderlocatie Den Haag nodig?

Bent u op zoek naar vergaderlocatie Den Haag? Bent u op zoek naar een inspirerende locatie waar u vergaderingen kunt voeren met uw organisatie? Dan bent u bij Oma Toos aan het juiste adres. Aan het strand met uitzicht op de tweede jachthaven van Scheveningen vindt u vergaderlocatie Den Haag. Wij hebben niet alleen geschikte ruimtes voor iedere vergadering maar wij kunnen ook een ontbijt/lunch of diner voor u regelen. Onze locatie is goed bereikbaar en u kunt gratis voor de deur parkeren. Wenst u een beamer, geluidinstallatie en voldoende tafels en stoelen in de ruimte? Wij passen onze ruimte zo aan dat deze volledig naar uw wens is. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden die wij hebben voor vergaderlocatie Den Haag. Alle materialen om de ruimte naar wens in te richten zijn op de locatie van Oma Toos aanwezig.

Unieke vergaderlocatie Den Haag

Op zoek naar een vergaderlocatie Den Haag? Wij zijn een unieke vergaderlocatie Den Haag die uw werknemers niet snel zullen vergeten. Oma Toos is een inspirerende werkplek omdat u een geweldig uitzicht heeft op het strand en op de tweede jachthaven van Scheveningen. Als het mooi weer is kunnen de puien van de vergaderruimten open gezet worden en kunt u genieten van de zonnestralen.  Wilt u even pauzeren tijdens de vergadering? Dan kunt u zo de jachthaven inlopen en even een frisse neus halen. Daarna kan iedereen met een frisse blik weer verder gaan met vergaderen en is er nieuwe inspiratie.

Lunch en Diner bij Oma Toos

Bij Oma Toos kunt u heerlijk ontbijten, lunchen en dineren. Wij serveren maaltijden voor elk budget. Wij hanteren betaalbare prijzen en daarom is het ook leuk om verschillende keren een rondje te geven tijdens de vergadering. Wij hebben diverse arrangementen voor u op maat. Wilt u bijvoorbeeld gebakjes met het logo van uw bedrijf erop? Wij zorgen dat deze op de gewenste dag en tijdstip geserveerd kunnen worden. Zo zorgen wij ervoor dat onze locatie helemaal van u wordt en dat iedereen zich in uw bedrijf waant. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf in het zonnetje gezet wordt en dat iedereen terug wilt komen voor de volgende vergadering. Heeft u nog vragen over de locatie en de mogelijkheden die er zijn? Wij gaan graag het gesprek met u aan om uw wensen door te nemen. Wij zien u graag in ons restaurant of in één van onze vergaderruimtes en heten u van harte welkom op vergaderlocatie Den Haag!

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Direct reserveren?

[bookly-form category_id=”1″ service_id=”4″ staff_member_id=”3″ show_number_of_persons=”1″ hide=”categories,services,quantity,staff_members,date,week_days,time_range”]